Cursus Engels in Amsterdam

Mist uw engels taalgebruik net nog dat puntje op de i of begint u op 0? NIOW biedt de cursus Engels aan waarmee u direct aan de slag gaat met professionals die u gaan begeleiden en helpen met bijvoorbeeld het communiceren met een persoon met een andere taalachtergrond, zodat u makkelijk uit de voeten kan in vele situaties. NIOW biedt deze taaltrainingen op maat aan, voor ieder niveau is er wel een mogelijkheid. Verder worden onze cursussen helemaal op u aangepast. Zo kunt u het beste leren. Daarnaast hebben wij ook deskundige trainers die met plezier in hun vak u alles willen laten leren. Zij kunnen hun taalkundigheid en enthousiasme over brengen op iedereeen, dus ook op u! Uw taalkundigheid een boost gebruiken? Bekijk dan eens de mogelijke opties op de website voor onze taaltrainingen.